Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
4Z-2/2 Pr.proc.tech 003
|
3Z-2/2 Pr.proc.tech 004
|
4Z-2/2 Pr.obsł.k.w 003
|
4Z-j1 Pr.obsł.k.w 003
|
4Z-1/2 Pr.pl.ż.i p. 001
|
2 |
8:50- 9:35 |
4Z-2/2 Pr.proc.tech 003
|
3Z-2/2 Pr.proc.tech 004
|
2H-1/2 prac_przy_sn 003
|
1H-1/2 prac_przy_sn 003
|
4Z-1/2 Pr.pl.ż.i p. 302
|
3 |
9:40-10:25 |
4Z-2/2 Pr.proc.tech 003
|
3Z-2/2 Pr.proc.tech 004
|
2H-1/2 prac_przy_sn 003
|
3Z-1/2 Pr.obsł.k.w 001
|
3Z-1/2 Pr.pl.ż.i p. 302
|
4 |
10:40-11:25 |
4Z-2/2 Pr.proc.tech 003
|
3Z-2/2 Pr.proc.tech 004
|
1H-1/2 prac_przy_sn 003
|
2Z usł.gastr. 314
|
|
5 |
11:30-12:15 |
|
3Z-2/2 Pr.proc.tech 004
|
|
|
|
|